Spela fotboll i Stockholm – Professionell träning för alla nivåer

Vill du ta din fotboll till nästa nivå? Då är du välkommen till oss på Skills Academy. Vi hjälper spelare i alla åldrar och nivåer att utveckla sitt spel efter sina unika förutsättningar.

TOCA fotball formad av Anders Svensson

TOCA fotball formad av Anders Svensson

Hos oss får du möjlighet att spela fotboll i Stockholm genom en metod vid namn TOCA football, som är formad i Sverige av f.d landslagsspelaren Anders Svensson. Med vår bollmaskin TOCA Touch Trainer kan vi erbjuda ett helt unikt sätt att utveckla ditt tekniska spel genom hög intensitet och ett otroligt högt antal repetitioner. När du bokar ett pass hos oss ser vi till att individanpassa träningen efter dina förmågor med fokus på teknik, fysik och bollkontroll. När du får möjlighet att utveckla alla delar av ditt spel och finslipa dina styrkor kan du ta nästa steg inom fotbollen.

Unikt träningsupplägg

Unikt träningsupplägg

Hos oss kan du spela fotboll i Stockholm genom en unik metod vid namn TOCA football, som är formad i Sverige av f.d landslagsspelaren Anders Svensson. Med vår bollmaskin TOCA Touch Trainer och dess unika sensorer kan vi säkerställa en hög intensitet, otroligt högt antal repetitioner och ett helt unikt sätt att utveckla det tekniska spelet. Passen leds av våra duktiga fotbollstränare som är internutbildade av bland andra Anders Svensson. Samtliga av våra tränare innehar UEFA C-licens som lägsta nivå och besitter hög kompetens för att hjälpa dig att utvecklas inom fotbollen.

Hos oss på Skills Academy är alla spelare välkomna och vi erbjuder träning för såväl barn och ungdomar som seniora spelare. Här kan du boka träningar i både grupp och på individnivå — beroende på vad du vill få ut av din träning.

Vi erbjuder följande träningar

  • Introduction: Introduktionspass där du får prova på vårt koncept
  • Training: Privatträning med utbildad instruktör med fokus på funktionell teknik
  • Screening 360: Fys-och tekniktester för individer eller hela fotbollslag
  • Snabbhetsträning: Övningar i explosivitet i form av löpteknik
  • Fitness: Fysträning för barn och ungdomar
  • Målvaktsträning: Unik träning med fokus på reflexer, positionering och fotarbete
  • Teamträning: Försäsongsträning och säsongsavslutning för fotbollslag
  • Academy: Träning i mindre grupp med fokus på fys-och TOCA-träning
  • Clinics: Ungdomsträning i mindre grupper med fokus på specifika träningsområden
  • Fotbollsskola: Gruppträning för de yngsta barnen i åldrarna 4-6 år

 

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om våra träningar och upplägg.

Om Skills Academy

Vårt mål är att hjälpa fotbollsspelare att förbättra sin teknik, prestation och engagemang i sporten – oavsett kön och ålder. Genom att använda oss av den allra senaste tekniken har vi möjlighet att hjälpa spelare att nå en ny nivå när det kommer till perception, teknik, fysik och speluppfattning. Vårt mål är att hjälpa varje spelare på en individnivå, vilket ger de bästa förutsättningarna att nå den högsta potentialen hos alla spelare. Vi brinner för fotbollen och vårt mål är att sätta en ny, högre standard för hur man tränar sin grundläggande teknik inom världens största sport.