Fotboll för barn i Stockholm

Låt ditt barn upptäcka glädjen med fotboll hos Skills Academy. Vi erbjuder rolig och utvecklande fotbollsträning för barn i Stockholm med fokus på upplevelse, gemenskap och glädje.

Givande och rolig fotbollsträning

Givande och rolig fotbollsträning

Vår fotbollsskola för barn i Stockholm lämpar sig för barn i åldern 4 år och uppåt. I våra träningar får barnen prova på roliga fotbollsövningar och lekar med grundläggande moment som exempelvis att passa, skjuta, dribbla och spela fotboll tillsammans med andra. Vi jobbar med rörelseinlärning, bollövningar, teknik och lagsammanhållning för att skapa en så givande och rolig upplevelse som möjligt. Varje träning avlsutas med minimatcher eller roliga lekar. Vi ger de mindre barnen möjlighet att bekanta sig med bollen, medan de äldre barnen får chans utveckla sina kunskaper och sitt spel.

Fysisk rörelse och gemenskap

Fysisk rörelse och gemenskap

Fotboll är ett perfekt sätt för barn att skapa ett intresse för sport och ger möjlighet för fysisk rörelse på ett roligt sätt. Samtidigt får barnen chans att skapa gemenskap med andra och träffa nya vänner.

Vi erbjuder fotbollsträning i många former, allt från fotbollskola, individuell träning, gruppträning och kalas. Vi anpassar alltid intensitet och övningar efter ålder och nivå för att alla ska känna att det var en rolig och lärorik stund hos oss.

Om ditt barn vill prova att träna fotboll hos oss kan du boka en introduktion. På så sätt får ni en övergripande bild av hur vi jobbar med fotboll för barn i olika åldrar.

Vanliga frågor om fotboll för barn i Stockholm: