Målvaktsträning Fotboll Stockholm

Utvecklande målvaktsträning

Utvecklande målvaktsträning

Målvakten är en viktig spelare som nästan alltid har en avgörande betydelse för lagets väg till framgång. För att en målvakt ska nå sin fulla potential är det viktigt med regelbunden träning och ofta behövs extra träning utöver ordinarie lagträning. Vi på Skills Academy hjälper målvakter som vill satsa på en karriär inom fotboll eller helt enkelt bara vill utveckla sina kunskaper genom specialiserad målvaktsträning. Med hjälp av våra utbildade tränare hjälper vi dig att fila på dina styrkor och träna på dina svagheter för att skapa en jämn nivå i ditt spel.

När du bokar en målvaktsträning hos oss på Skills Academy hjälper vi dig att ta dina kunskaper till nästa nivå. Det gör vi genom att lägga fokus på tekniska, taktiska, fysiska och mentala övningar. Våra duktiga tränare analyserar din individuella prestation och anpassar träningen efter dina behov, så att du kan förbättra ditt spel på flera plan. Upplägget går ut på att vi börjar med grundövningar som vi bygger ut och utvecklar efter dina förutsättningar.

Provträna hos oss

Provträna hos oss

Vill du prova på vår målvaktsträning i Stockholm? Då kan du boka en introduktion. På så sätt får du en övergripande bild av hur vi tränar och jobbar med målvakter. Det hjälper dessutom oss att få en uppfattning om dina styrkor och vad du vill förbättra.

Boka ditt första pass, så ses vi på fotbollsplanen!

Vanliga frågor och svar om målvaktsträning fotboll i Stockholm: