Fotbollsskola hos Skills

Skills Fotbollsskola vänder sig till barn mellan 4-6 år (vi delar in grupperna efter ålder). Fokus på glädje, lärande och rörelse. Vi är väldigt måna om att alla individer ska bli sedda på vår fotbollsskola och i jämförelse med ni är vana med har vi mindre barn per ledare för att alla individer ska få maximal upplevelse i sin introduktion till fotbollen.

Skills Fotbollsskola

Skills Fotbollsskola

Vår fotbollsskola är för alla barn i åldrarna 4-6 år. Vi delar in grupperna efter ålder och vårt fokus i denna åldern är glädje, lärande och rörelse.

Hos oss får varje individ chansen att upptäcka glädjen med fotboll utifrån sina egna villkor. Våra ledare är utbildade och erfarna i att jobba med barn i dessa åldrar, alla våra tränare är utbildade och ambitionen är UEFA-C eller högre.

Syftet med vår fotbollsskola är att få fler barn i rörelse, visa hur väl anpassat vår metodik även för yngre. Det är ett otroligt roligt och lärorikt sätt att starta sin fotbollsresa.

Pris: 596kr per månad med träning varje lördag, helt obundet. 
Testa ett pass för 149kr
Vi har uppehåll på Julafton och Nyårsafton

För att kunna boka in dig på fotbollsskolan måste du först köpa ett kontrakt. Efter att du köpt kontraktet bokar du in dig på den fotbollsskola du vill vara en del av i schemat nedan.