Spela fotboll Sölvesborg

Välkommen till Skills Academy när du är redo att ta din fotboll till nästa nivå. Vi hjälper spelare i alla åldrar och nivåer att nå sin högsta potential. Genom att anpassa träningen efter dina individuella förutsättningar kan vi på bästa sätt lyfta ditt spel.

TOCA Touch Trainer

TOCA Touch Trainer

Hos oss kan du spela fotboll i Sölvesborg genom metoden TOCA fotboll, formad av före detta landslagsspelaren Anders Svensson. Du får en helt unik möjlighet att förbättra ditt tekniska spel genom vår TOCA Touch Trainer med intensiv träning och hög repetitionsfrekvens. Eftersom vi alltid skräddarsyr våra upplägg efter varje spelare kommer du att kunna utveckla din teknik, fysik och bollkontroll. Vi hjälper dig att finslipa dina styrkor och bättra dina svagheter så att du kan ta nästa steg inom fotbollen.

Träning för alla nivåer

Träning för alla nivåer

Tack vare TOCA Touch Trainer och dess otroliga sensorer kan vi erbjuda ett helt unikt sätt att träna och utveckla det tekniska spelet. Vi välkomnar spelare i alla åldrar – barn, ungdomar och seniora spelare kan komma och träna hos oss. Våra träningar kan bokas individuellt eller i grupp beroende på vad du vill få ut av träningen.

Våra duktiga tränare är internutbildade av bland andra Anders Svensson. Genom skräddarsydda upplägg hjälper vi dig att utveckla ditt spel.

Våra olika träningsupplägg

Introduction: Introduktionspass där du får prova på vårt koncept
Training: Privatträning där vi fokuserar  på funktionell teknik
Screening 360: Fys-och tekniktester för individer eller hela fotbollslag
Snabbhetsträning: Vi övar explosivitet i form av löpteknik
Fitness: Fysträning för både barn och ungdomar
Målvaktsträning: Vi tränar reflexer, positionering och fotarbete
Teamträning: Försäsongsträning och säsongsavslutning för fotbollslag
Academy: Mindre grupper där vi fokuserar på fys-och TOCA-träning
Clinics: Ungdomsträning i mindre grupper med fokus på specifika träningsområden
Fotbollsskola: Gruppträning för barn i åldrarna 4-6 år

Kontakta oss om du vill veta mer om våra träningar och upplägg.

Om Skills Academy

Vårt mål är att hjälpa fotbollsspelare att förbättra sin teknik, prestation och engagemang i sporten – oavsett kön och ålder. Genom att använda oss av den allra senaste tekniken har vi möjlighet att hjälpa spelare att nå en ny nivå när det kommer till perception, teknik, fysik och speluppfattning. Vårt mål är att hjälpa varje spelare på en individnivå, vilket ger de bästa förutsättningarna att nå den högsta potentialen hos alla spelare. Vi brinner för fotbollen och vårt mål är att sätta en ny, högre standard för hur man tränar sin grundläggande teknik inom världens största sport.