Skills Academy och Skills Fitness anordnar
Fotbollsläger i Stockholm 2023

Intensivt, unikt och otroligt kul!

Träningen under våra fotbollscamp i Stockholm

Träningen under våra fotbollscamp i Stockholm

Tillsammans med Skills Fitness anordnar vi unika fotbollscamps i Stockholm. Skills Academys träning följer alltid en röd tråd gällande teknik och mentalitet med fokus på att hjälpa varje spelare att utvecklas. I TOCA-träningen arbetar vi mycket med första touchen och teknik, men vi kommer också lägga tid på tempoväxlingar, spelförståelse och rörelsemönster. Skills Fitness står för fysträningen som utförs på ett otroligt roligt och proffsigt sätt.

Vår Head of Training, Anders Svensson – har genom sin analys av internationell fotboll och sitt enorma fotbollskunnande tagit fram övningar för att hjälpa spelare att nå sin fulla potential utefter deras unika egenskaper. Vi arbetar exempelvis med första touchen för att bygga självförtroende, för att man inte ska känna sig stressad när man får bollen i vissa situationer. Dessa egenskaper jobbar vi alltid med och våra fotbollscamp i Stockholm är inget undantag.

Under våra fotbollsläger i Stockholm kommer vi att varva träningen med roliga utmaningar tillsammans med världens bästa träningspartner och bollmaskin, TOCA Touch Trainer och våra grymma sensormål. Alla aktiviteter och träning leds av våra duktiga och utbildade tränare som har god vana att ta hand om barn, både individuellt samt i mindre och större grupper.

Upplägg under våra fotbollsläger i Stockholm

Upplägg under våra fotbollsläger i Stockholm

Planering och mat

Oftast ligger våra camps schemalagda under skolloven. Då kör vi måndag till fredag med start kl. 09:00 och slut kl. 15:00. Under våra fotbollsläger ordnar vi vällagad och balanserad mat för alla campets dagar. Vi ser även till att våra deltagare får sig i ett mellanmål i form av frukt som serveras på plats.

Åldersanpassning

Vi åldersanpassar alltid våra fotbollsläger i Stockholm. År 2023 kan alla barn och ungdomar som är födda senast 2015 delta. Vi delar in deltagarna i mindre grupper på plats när alla anmälningar är inne. Vi erbjuder bara 50 platser per camp, så säkra din plats redan nu!

Pris för fotbollsläger i Stockholm

För alla 5 dagar betalar du 2800 kr. Vill man vara med 3 dagar kostar det 2100 kr och att delta under 2 dagar kostar 1400 kr. Alla priser är inklusive moms. I kostnaden ingår alla aktiviteter, all träning, mat och mellanmål.

Alla camper nedan som går att boka finns det lediga platser på. Om ett camp är fullbokat kan ställa dig i reservlistan.

Om Skills Academy

Vårt mål att förbättra tekniken, prestationen och engagemanget för fotbollsspelare, oavsett deras kön eller ålder. Genom att använda oss av den senaste tekniken vill vi hjälpa spelare att utveckla sina perceptionsförmågor, tekniska färdigheter, fysiska förmågor och speluppfattning. Skills Academy strävar efter att sätta en hög standard för hur man tränar grundläggande teknik inom världens största sport. Vår enkla mission är att främja utvecklingen av svensk fotboll från grunden.

Vill du att vi hjälper dig att utveckla ditt spel så att du kan nå din högsta potential? Välkommen att boka in dig på något av våra fotbollsläger i Stockholm. Våra lediga camps hittar du här.