SKILLS ATHLETE

Snabbhetsträning | Coreträning | Lower Body

Skills Athlete

Skills Athlete

Detta är vårt utbud till dig som förstått att fysiken är en viktig del i din fotbollsutveckling. All träning inom Skills Athlete leds av erfarna & utbildade PT’s.

Snabbhetsträning
Vill du bli mer explosiv på fotbollsplanen? Träningen består av löpteknik, med fokus på acceleration och deceleration (fartminskning), samt plyometri. Vi kommer även träna reaktion och rumsuppfattning utifrån en yttre visuell stimuli (Blazepod). I de yngre åldrarna kommer vi främst att utveckla motorik och koordination, medan de äldre spelarna även kommer att utveckla sin explosivitet.

Core & Upper Body-träning
Bålen är kärnan till en stark & hållbar fotbollskropp. Här kommer vi att träna överkroppens hållning samt bygga vidare på grunden och bålens samband mellan de olika kroppsdelarna.

Lower Body-träning
Kroppen har den fantastiska förmågan att röra sig på olika plan. På Lower Body Athlete är träningen anpassad för dig som fotbollsspelare. Vi lägger stort fokus på att utvecklas, bli starkare och bygga bättre balans för att du ska kunna prestera så bra som möjligt på planen.

Oavsett hur många tillfällen du väljer att köpa så kan du nyttja alla dessa tillfällen på våra olika koncept. Du kan alltså boka snabbhetsträning en vecka och sedan Core & Upper Body en annan, du väljer.

Pris: 20 tillfällen – 2190kr | 10 tillfällen – 1290kr
5 tillfällen – 690kr | 3 tillfällen – 490kr | 1 tillfälle 199kr