Gör din lagträning på Skills

Vi erbjuder många olika upplägg för lag att genomföra sin träning hos oss. Vi vill vara ett komplement till ert ordinarie upplägg som ni har i föreningen.

Skills Academy Lagträning

Skills Academy Lagträning

Ett längre upplägg för att komplettera ordinarie lagträning? Försäsongsträning? Ett happening? Säsongsavslutning?

Oavsett syfte så tar vi mer än gärna emot ert lag i våra center. Vi erbjuder både Fotbollsträning och Fysträning för ert lag. Vi gör också Screening för ert lag för att mäta utveckling. Kontakta oss genom formuläret nedan för just ert specifika upplägg, glöm inte att ange vilka datum och tider som passar er. Kontakta oss gärna om ni har några frågor, annars kan ni läsa mer detaljerat om alla våra koncept via knappen nedan (öppnas i ny flik).

Om du vill boka eller läsa mer om priser per koncept så se längst ner på denna sida under ”Boka” och vår ”FAQ”.

Boka en aktivitet för laget hos Skills i Sickla!

Glöm inte att ange vilka datum och tider som passar er. Desto mer information till oss ju enklare blir det för oss att planera erat besök hos oss. Detta formulär går till Skills i Sickla. För mer detaljerad information samt priser, vänligen se vår FAQ här till höger.

Fotografering
Godkänner ni att deltagarna i denna träning fotograferas vid deltagande i Skills Academy verksamhet och att bilderna sparas digitalt och kan komma att publiceras på Skills Academys webbplats www.skillsacademy.se eller användas i annat informationsmaterial som rör Skills Academy.