Vi söker personal inom följande tre områden

Skills Instruktör

Skills Academy bedriver verksamhet med fotboll och fotbollsutbildning i fokus. Våra center erbjuder fotbollsspelare i alla åldrar och alla individuella kunskapsnivåer en naturlig plats att ytterligare utföra sin idrott. Vi söker dig som har passion för fotboll och som har ledaregenskaper och ett driv att vilja utveckla nästa generations spelare. Hos oss blir du en i teamet och vi utbildar dig i TOCA Footballs unika fotbollsträningskoncept, som Sveriges meste landslagsspelare Anders Svensson arbetat fram ett gediget utbildningsmaterial för som kommer utveckla grundläggande färdigheter hos fotbollsspelare snabbt. Just nu söker vi personal som är tillgängliga för arbete kvällstid måndag – fredag samt helger.

Skills Fritids Timvikarie

Skills Academy bedriver pedagogisk omsorg och söker dig som vill vara med och skapa en omsorg fylld av aktivitet, lära och lek. Vår filosofi är att skapa förutsättningar för barnen till att få ett liv i rörelse, genom vår omsorg vill vi lära alla barn att hjula, göra en kullerbytta och stå på händer. Detta är färdigheter som man bär med sig resten av livet och fungerar som en grund för en hälsosam vardag. Skills Fritids är ett aktivitetsfritids där vi spenderar mycket tid med aktiviteter och lärande genom att uppleva och vi söker dig som har det där lilla extra, som ser alla och som bryr sig om alla samtidigt som du är mån om en aktiv vardag.

Skills Kalasvärd

Skills Academy erbjuder våra gäster möjligheten att fira sina födelsedagar hos oss i våra center. Genom ett roligt upplägg får födelsedagsbarnet och dess gäster en oförglömlig upplevelse hos oss med fotboll i fokus. Vi söker dig som har förmåga att förhöja varje jubilars födelsedag hos oss som genom ditt engagemang och öga för detaljer kan ge alla våra besökare ett födelsedagskalas man sent kan glömma.

Skicka din ansökan genom detta formulär
    Vilket center vill du jobba på?

    Vilken tjänst söker du?

    Ladda upp CV