Målvaktsträning fotboll Sölvesborg

Individanpassad målvaktsträning

Individanpassad målvaktsträning

Målvakten är en viktig spelare som kan ha en avgörande roll för lagets framgång. En målvakt som vill nå sin fulla potential behöver därför kontinuerligt träna för att utveckla sina färdigheter. Utöver ordinarie träning erbjuder vi på Skills Academy specialiserad målvaktsträning i Sölvesborg för dig som vill satsa på en karriär inom fotboll, eller dig som bara vill utveckla dina kunskaper. Våra tränare har lång erfarenhet och relevant utbildning för att hjälpa dig att bättra dina styrkor och träna på dina svagheter för att nå en jämnare spelstandard.

Boka en privat målvaktsträning med oss på Skills Academy och ta dina kunskaper till nästa nivå. Under våra pass fokuserar vi på tekniska, taktiska, fysiska och mentala övningar. Våra tränare analyserar din individuella prestation och skräddarsyr träningen efter dina behov. På så sätt kan vi hjälpa dig att förbättra ditt spel på flera områden. Vi börjar med grundövningar och bygger sedan vidare och utvecklar upplägget baserat på dina förutsättningar.

Börja med en provträning

Börja med en provträning

Vill du prova på vår målvaktsträning i Sölvesborg? Genom att boka en introduktion får du en övergripande bild över hur vi lägger upp träningen för våra målvakter. Det ger dessutom oss en uppfattning om dina styrkor och vad du vill förbättra.

Boka ditt första pass, så ses vi på fotbollsplanen!

Vanliga frågor och svar om målvaktsträning fotboll i Sölvesborg: