Molinatti Fotbollsträning

Personlig träning när den är som bäst. Molinatti fotbollsträning som fokuserar tekniskt, taktiskt, mentalt och fysiskt.

Molinattis koncept

Molinattis koncept

Molinatti är ett fotbollskoncept där spelaren sätts i centrum. Molinatti är ett träningsupplägg som inkluderar teknik och taktik, men väver också in det mentala och det fysiska. Vi strävar efter att jobba långsiktigt och hållbart.

Molinatti fokuserar på att individuell spelarutveckling där vi maximerar din spelarutveckling genom personlig coachning. Själva träningsupplägget handlar om individuella repetitioner för att komplettera lagträningen. Vår filosofi är att tydlig med att fokusera på spelarintelligens som egentligen handlar om att ge spelaren verktyg för att kunna vara mer förberedd innan hen får bollen vilket leder till bättre beslut ute på planen.

Till största delen genomförs vår träning utomhus i Stockholm på olika träningsplaner, men Molinatti träningskoncept är också tillgängligt för spelare som inte bor i Stockholm eftersom flera av våra produkter är digitaliserade för att vi ska kunna stötta dig på ett effektivt sätt.

Det går utmärkt att kombinera vårt TOCA koncept med Molinatti träningskoncept. Se våra medlemskap också för detta.

Bokningsformulär finner du längre ner på denna sida. 

Boka Träning

MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
Fotografering
Godkänner ni att deltagarna i denna träning fotograferas vid deltagande i Skills Academy verksamhet och att bilderna sparas digitalt och kan komma att publiceras på Skills Academys webbplats www.skillsacademy.se eller användas i annat informationsmaterial som rör Skills Academy.