Fotbollsträning för nästa nivå

Skills Academy unika koncept; TOCA, för fotbollsträning har redan satt ett stort avtryck i fotbollssverige. Maximal individuell spelarutveckling är i fokus.

Vad är unikt med TOCA?

Vad är unikt med TOCA?

En utmaning med att enbart köra lagträning är att spelaren inte får möjligheten att tillräckligt effektivt utveckla sin touch. Studier visar att på en normal lagträning så har en spelare cirka 70-100 touch på en bra genomförd fotbollsträning. Genom vårt koncept med TOCA får du i individuell träning +500 touch på 50 min träning.

Kombinera detta med en kontrollerad miljö där vi på Skills Academy kan optimera kvaliteten i bolleverans samt erhålla personlig coachning för att utveckla dina svagheter maximalt. Ganska snart inser man att effekten av individuell träning i ett koncept som vi er bjuder på Skills Academy kan göra en markant skillnad i spelarutveckling.

En effekt av att vi använder den modernaste teknologin som bas i vår träning är också att vi på riktigt också kan mäta kvalitet och utveckling i fotbollsegenskaper. Precis som vi alltid kunnat mäta fysisk utveckling genom exempelvis YoYo test för fotbollskondition så kan vi nu också i ett unikt koncept mäta fotbollsegenskaper som exempelvis bollkontroll, spelförståelse och spel i rörelse.

Det går utmärkt att kombinera vårt TOCA koncept med Molinatti träningskoncept. Se våra medlemskap också för detta.

Priser och bokningskalender finner du längre ner på denna sida. 

Vår träning består av följande

  • Träningen leds alltid av utbildade instruktörer med ambition om UEFA-C behörighet eller bättre
  • Vårt fotbollskoncept på Skills Academy är unikt, där vi använder TOCA som bas
  • Vi kör vår fotbollsträning i 50 minuter där vi anpassar intensitet och belastning efter behov/önskemål
  • Vår träning vänder sig till alla åldrar och nivåer
  • Vår ambition är att i så hög utsträckning koppla vår utvecklingsplan till befintlig utvecklingsplan som spelaren förhoppningsvis redan har från sin föreningstillhörighet

 

Vänligen använd spelarens namn och födelsedatum vid registrering så att vi enklare kan hålla koll på vem det är som bokar. Tack! 

Våra priser:
Vardagar 08:00 – 14:00 – 489kr
Vardagar från 15:00 samt hel helg – 549kr

Om du stöter på problem vid bokning ber vi dig kontakta oss så hjälper vi dig vidare.
sickla@skillsacademy.se
08-155176