Fysträning Stockholm

Vi är övertygade om att Fysträning är en viktig beståndsdel i att utveckla och maximera din fotbollsresa. Vårt mål med vår fysträning i Stockholm är att skapa atletiska individer, jobba skadeförebyggande och hitta glädjen i fysisk aktivitet.

Vår Fotbollsfys erbjuder följande:

Vår Fotbollsfys erbjuder följande:

För att boka något av våra fysprogram så gör det enklast genom att fylla i ett av de formulären som du hittar längst ner på denna sida.

Hos oss får du alltid:

 • Erfarna fysinstruktörer som förstår vad som är viktigt för din fotbollsresa
 • För de unga fokuseras vår fysträning i Stockholm på teknik, kroppskontroll och rörlighet. För de äldre så fokuserar vi mer på spänst, explosivitet och styrka
 • Vi erbjuder både fysträning för lag, individuellt med personlig tränare samt gruppträning som exempelvis snabbhetsträning
 • Vi jobbar även på att mäta utveckling. Vi använder den senaste tekniken för detta ändåmål.

 

Missa inte våra nya medlemskap för gruppträning, som du bl.a kan nyttja till Clinics, Snabbhetsträning, Fredagsfys m.m. Läs mer om de alternativen här.

Boka Individuell fysträning
Boka Lagfys
Boka Snabbhetsträning
Boka Fredagsfys
Våra priser – Individuell fysträning kostar 599kr per tillfälle.

  Vilken klubb har du medlemskap i?
  Önskat datum Önskad tid på dagen
  Godkänner ni att deltagarna i denna träning fotograferas vid deltagande i Skills Academy verksamhet och att bilderna sparas digitalt och kan komma att publiceras på Skills Academys webbplats www.skillsacademy.se eller användas i annat informationsmaterial som rör Skills Academy..
  JaNej
  Meddelande