Anslut din klubb och få en unik klubbrabatt till alla klubbens medlemmar

Anslut din klubb och få en unik klubbrabatt till alla klubbens medlemmar

Vi på Skills Academy samarbetar med ett antal klubbar runt omkring oss. Samarbetet kostar ingenting men ger klubbens samtliga medlemmar en rak rabatt på hela Skills Academys sortiment. Medlemmarna får en unik klubbkod som de anger när de bokar pass hos oss online vilket automatiskt sänker priset till klubbens rabattnivå.

Man kan även visa upp sitt fysiska eller digitala medlemskort när man betalar i kassan i våra center för att erhålla samma rabatt på plats, Rabatten gäller på hela sortimentet med allt från individuella pass, lagträning, camps, födelsedagskalas, kläder i shoppen och på hela sortimentet i vårt mysiga café.

Som klubb eller förening binder man ytterligare ett värde till klubbens medlemsskap vilket ses som positivt för medlemmarna, och vi på Skills Academy får på detta sätt en chans att nå ut med vårt erbjudande till klubbens samtliga medlemmar.

Hör av dig till oss via kontaktformuläret nedan så sätter vi av tid för att träffa er och förklara vidare hur detta går till och vilka fördelar det skänker klubben