Ambitionsträning

Sätt upp en stående ambitionsträning för ditt lag

Ambitionsträning på Skills!

Ambitionsträning på Skills!

Vill du kunna erbjuda mer träning till ditt lag?

Då är detta koncept perfekt för dig. Sätt upp en eller flera stående tider/vecka och låt spelarna själva välja hur mycket och när dom vill träna extra. Vi kommer att träna i små grupper (4 spelare/tränare) för att maximera antalet touch och individuell feedback och utveckling på varje pass. Vi uppmuntrar en tät kontakt mellan våra tränare och du som ansvarig för laget för att se till att vi jobbar mot samma mål och inom rätt fokusområden.

Enklast för er är om ni kan hitta en tid som i teorin kan ligga året runt. Anmälan måste göras senast 5 dagar före träningstiden, om ingen anmäler sig så släpps tiden för andra att boka.

Grundpriset är 179kr per spelare och tillfälle.

Om du är intresserad av att veta mer alternativt sätta upp din Ambitionsträning, vänligen fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

Till vänster väljer du önskad träningsdag, välj upp till 3 stycken. Här ovan väljer du starttid för träningen. Passet är 50 minuter långt. Vänligen specificera i inforutan längst ner om ni har något "förstaval" gällande dag & tid.
Fotografering
Godkänner ni att deltagarna i denna träning fotograferas vid deltagande i Skills Academy verksamhet och att bilderna sparas digitalt och kan komma att publiceras på Skills Academys webbplats www.skillsacademy.se eller användas i annat informationsmaterial som rör Skills Academy.