TOCA Teknologi

TOCA Training App

TOCA Training App

Styr din TOCA Touch Trainer via valfri IOS enhet. Håll koll på din utveckling och dela din data via sociala medier direkt från din App profil.

Hastighet

Hastighet

  • Träna med passningar snabbare än vad du är van med från din vanliga träning.
  • Variera intervallen mellan passningarna för en mer fysiskt krävande träning.
  • Passningar med hastigheter upp emot 80 km/h.

Anpassa passningshastigheten för att konstant utmana och förbättra din första touch. Träna på att först ta emot bollen med kontroll för att sedan utmana dig själv med avancerade övningar för att ständigt utmana alla dig själv i alla situationer i ditt spel.

Passningarnas räckvidd

18 bollar i varje standardövning. TOCA Touch Trainer levererar samma utmanande passning om och om igen i enlighet till den specifika övning du gör för tillfället för att låta dig nöta på grundtekniken eller låt TOCA utmana dig med ett varierande program som mixar mottagningar, passningar och avslut. Du kan själv lätt ställa in vilken typ av träning du vill utföra eller låta TOCA ge dig en variation baserad på vår läroplan med obegränsade kombinationer av hastighet, passningsvinklar och intervaller.

Varierande vinklar

Varierande vinklar

TOCA Touch Trainer erbjuder träning för att stimulera alla grundläggande färdigheter, positioner på planen och matchlika situationer per position.

Portabel

Liten och kompakt i sin design med kapacitet för att leverera 1000 bollar med fulladdat batteri låter TOCA dig träna vart du vill, när du vill. Toca Touch Trainer är designad att transporteras med sin användare på ett smidigt sätt, den låter dig träna på nästan alla torra underlag du kan tänka dig – på baksidan av ditt hus, på din innergård eller var som helst där det är säkert att spela fotboll. TOCA Touch Trainer får enkelt plats i bagageluckan på en bil och rullas som en resväska ut till din träning. Kvalitativa repetitioner, vart du vill, när du vill.

TOCA Smart Targets

TOCA Smart Targets

Smart utveckling som du kan räkna med.
Digitalisera dina skills med orientering och beslutsfattande i matchlika situationer. TOCA Smart Targets kommer att utmana och förbättra ditt fotbolls IQ samtidigt som du förbättrar din teknik. Du får direkt feedback som kommer inspirera dig att vilja bli en ännu bättre fotbollsspelare snabbt.

#Findyourbest