Individuell Screening 360°

Vi anser att data är en viktig del i att maximera din spelarutveckling. Därför erbjuder vi scrreing och tester för både fotboll och de fysiska egenskaper som spelar roll för att spela så bra fotboll som möjligt. Med vår individuella screening 360° hjälper vi dig att ta reda på dina styrkor och utvecklingspotential.

Vi fokuserar på följande områden:

Vi fokuserar på följande områden:

Skills Screening 360° är ett unikt och högteknologiskt sätt att mäta fotbollstekniska egenskaper samt fysik egenskaper som snabbhet, spänst och styrka.
Med Photon Sports patenterade utrustning mäter vi dina fysiska förmågor och med vårt världsunika fotbollskoncept mäter vi dina grundläggande egenskaper som fotbollsspelare. Vi redovisar hur just du står dig jämfört med spelare i samma ålderskategori (vi har samlat mycket data för att ha bra referenser), oavsett vilka ambitioner du har med ditt fotbollsspelande.

Vi erbjuder såklart också åtgärdsprogram för att bättra på alla kvaliteter som vi mäter och följer dig hela vägen för att sedan mäta din förbättring några månader senare. På detta sätt tar vi på Skills ett holistiskt grepp om din fotbollsutveckling för att du på bästa sätt ska nå så långt du kan inom din idrott.

 • Screening Youth. Lämpar sig för yngre spelare mellan 7-11 år, 799kr per tillfälle.
  Innehåll: Fotbollsegenskaper 3 moment, kroppskontroll, spänst (cmj, one leg), fotbollssnabbhet (cod 5-10-5).
 • Screening Ambition. Lämpar sig för spelare mellan 12-16 år, 999kr per tillfälle.
  Innehåll: Fotbollsegenskaper 3 moment , kroppskontroll, styrka, spänst (cmj, one leg), fotbollssnabbhet (cod 5-10-5).
 • Screening Elite. Lämpar sig för spelare mellan 12 år upp till seniorspelare, 1199kr per tillfälle.
  Innehåll: fotbollsegenskaper 5 moment, kroppskontroll, styrka, spänst (cmj, squat, one leg), fotbollssnabbhet (cod 5-10-5), snabbhet 20 meter
 • Screening Goalkeeper. Lämpar sig för målvaketer mellan 12 år upp till seniorspelare, 999kr per tillfälle.
  Innehåll: Fotbollsegenskaper 2 moment, kroppskontroll, styrka, spänst (cmj, one leg), harres test.

Boka screening

Efter att du skickat din anmälan så återkommer vi med bekräftelse så fort som möjligt via din mail.

  Önskad tid på dagen Typ av screening
  Godkänner ni att deltagarna i denna träning fotograferas vid deltagande i Skills Academy verksamhet och att bilderna sparas digitalt och kan komma att publiceras på Skills Academys webbplats www.skillsacademy.se eller användas i annat informationsmaterial som rör Skills Academy..
  JaNej
  Meddelande