Privatträning fotboll Stockholm

Fotboll i Stockholm

Fotboll i Stockholm

På senare tid har det blivit allt viktigare att träna extra utöver sin ordinarie lagträning. Eftersom spontanfotbollen har minskat kan privatträning vara avgörande för att spelaren ska kunna utvecklas på en hög nivå. För att hjälpa spelare att nå sin fulla potential har vi skapat en plats med möjligheten att träna med otroligt duktiga och utbildade fotbollstränare.

Genom f.d landslagstjärnan, Anders Svensson som byggt träningsmetodiken i TOCA Football i Sverige – kan vi erbjuda professionell, unik och rolig extraträning. Vi finns här för att ta din fotboll till nästa nivå.

Genom vår bollmaskin, TOCA Touch Trainer – kan vi säkerställa hög intensitet, otroligt högt antal repetitioner och ett helt unikt sätt att träna.

Privatträning fotboll med fokus på teknik

Privatträning fotboll med fokus på teknik

Vårt fokus ligger alltid på din funktionella teknik, så som din första touch, tillslag, koordination, fotarbete och perception. Detta för att hjälpa dig att utvecklas och bli så bra som bara du kan bli. Vi erbjuder även fysträning i våra lokaler och då mäter och analyserar din prestation för att kunna följa din utveckling på rätt sätt.

Vill du prova på privatträning fotboll i Stockholm med oss? Då kan du boka en Introduction. På så sätt får du en övergripande bild av hur vi jobbar med individuell träning. Det ger även oss möjligheten att få en uppfattning om vilka dina styrkor är och vad du vill förbättra.

Så boka ditt första pass nu, så ses vi!

Vanliga frågor och svar om privatträning fotboll i Stockholm: