Knattefotboll Stockholm

Låt barnen upptäcka glädjen med fotboll

Knatteskola för barn 4-6 år

Knatteskola för barn 4-6 år

Skills Academy välkomnar sportintresserade barn till vår knattefotboll i Stockholm. Med fokus på glädje, rörelse och lek får barnen möjlighet att aktivera sig i en utvecklande miljö.

Vår knatteskola lämpar sig för barn i åldern 4 år och uppåt. Träningarna består av grundläggande fotbollsövningar där barnen bland annat får lära sig att passa, skjuta, dribbla och spela fotboll tillsammans med andra i samma ålder. Till en början får barnen möjlighet att bekanta sig med bollen och därefter utveckla sina kunskaper och sitt spel. Vi anpassar momenten efter barnens olika kunskapsnivåer, så att alla får upptäcka fotbollsglädjen på sina egna villkor.

Träning som skapar samhörighet

Fotboll är inte bara ett roligt sätt för barnen att aktivera sig på – det innebär även en möjlighet att träffa nya kompisar. Vi lägger stort fokus på inkludering och tränar alltid i mindre grupper, eftersom det ger oss tid att tipsa och uppmuntra varje enskild spelare. Varje tillfälle innehåller moment med rörelseinlärning, bollövningar och teknik och alla träningar avslutas med minimatcher eller roliga lekar.

Vår knattefotboll leds av duktiga tränare

Vår knattefotboll i Stockholm leds av duktiga fotbollstränare med god vana av att arbeta med barn i alla åldrar. Samtliga av våra ledare innehar UEFA C-licens som lägsta nivå och har god erfarenhet av att leda träningar på ett roligt och pedagogiskt vis.

 

Pris: 596kr per månad med träning varje lördag.

4-5 åringar tränar 10:00 – 11:00 och 6-7 åringar tränar 11:00 – 12:00. Du bokar en termin åt gången där en termin motsvarar 10 veckor.

Vi har uppehåll på Julafton och Nyårsafton