Vår träning är en rejäl självförtroende-boost för spelarna då man alltid har en personlig tränare som finns där för att stötta, utbilda och inspirera. Hos oss använder vi oss av en bollmaskin, vilket gör att du inte är beroende av någon annan än dig själv. Vi har skapat en kontrollerad miljö där maskinen står för kvalitativa repetitioner i de övningar som tränaren sätter ut för spelaren.

För dig som vill träna med oss återstår nu endast att boka. Första steget för spelare som är i åldrarna 4-6 år, dvs. knattefotboll i Stockholm – är att anmäla sig till vår fotbollsskola. Vi ålders och nivåanpassar alltid i vår träning så att spelarna får utvecklas i sin egna takt.

Vår fotbollsskola kommer främst att vara schemalagd på lördagar i två olika åldersgrupper.

4-5 åringar tränar 10:00 – 11:00 och 6-7 åringar tränar 11:00 – 12:00. Du bokar en termin åt gången där en termin motsvarar 10 veckor. Priset för detta är 1499kr, alltså 149kr per träning.

Vanliga frågor & svar:

Har ni utbildade tränare?

Våra tränare har som lägst UEFA C-licens samt internutbildade i vårt koncept och vår metodik som är framtagen av f.d. landslagsikonen och medgrundaren, Anders Svensson.

Vilka skor ska man använda?

Skor utan dobbar gäller hos oss. Detta för att vårt konstgräs inte innehåller något granulat (gummikulor). Det är istället ett dämpat konstgräs med korta strån där dobbarna inte får något grepp.

Kan jag boka för ett helt år direkt?

Du kan absolut köpa fler terminer men du kommer inte kunna boka upp alla tillfällen direkt. Vi kommer att släppa nya platser när det är ca 4 veckor kvar på pågående termin.

Vilken ålder rekommenderar ni att man börjar hos er?

Så tidigt eller sent man vill! Det är därför vi tagit fram fotbollsskola som koncept, just för kids som kanske tillhör kategorin knattefotboll i Stockholm. Vi anpassar alltid vår träning så spelaren ska känna att det ger något och att det är roligt.