Fotboll för tjejer i Sölvesborg

Vill du bli bättre på fotboll? Då kan du träna hos oss på Skills Academy. Vi erbjuder fotboll för tjejer i Sölvesborg oavsett ålder, från flickgrupper till seniora spelare. Välkommen till oss!

Individuell fotbollsträning i fokus

Individuell fotbollsträning i fokus

Vi fokuserar på att utveckla individuella spelare och hjälper dig att nå din fulla potential genom vår dedikerade fotbollsverksamhet. Vi följer noggrant din utveckling genom fysiska och tekniska tester för att identifiera områden där du kan förbättras. Vårt mål är att stärka varje individ genom kompetenta och utbildade tränare som skapar en inspirerande träningsmiljö där du kan bygga upp ditt självförtroende. Vi vill erbjuda fotboll för tjejer i Sölvesborg och tack vare Skills Academy är detta nu en möjlighet.

Upplev en unik träningsmetod med TOCA football

Upplev en unik träningsmetod med TOCA football

Utforska vår unika träning med TOCA football. Metoden, skapad i Sverige av den före detta landslagsspelaren Anders Svensson, kombinerar vår bollmaskin TOCA Touch Trainer med innovativa sensorer för att säkerställa hög intensitet och ett imponerande antal repetitioner. Detta ger en helt unik möjlighet att utveckla ditt tekniska spel. Våra erfarna fotbollstränare, som har genomgått internutbildning av bland andra Anders Svensson och har en hög kompetens för att hjälpa dig att växa och utvecklas inom fotbollen.

Fotboll för tjejer i Sölvesborg med fokus på funktionell teknik

Fotboll för tjejer i Sölvesborg med fokus på funktionell teknik

Vi lägger stor vikt vid att förbättra den funktionella tekniken, vilket är grunden för att bli en framstående och duktig spelare. Hos oss fokuserar vi på att förbättra din första touch, tillslag, koordination, fotarbete och perception. Utöver det erbjuder vi även fysträning och har möjlighet att mäta och analysera din unika prestation, samtidigt som vi följer din individuella utveckling på rätt sätt.

Vanliga frågor och svar om fotboll för tjejer i Sölvesborg