Fotboll för tjejer i Stockholm

Vill du utveckla din fotboll? Då kan du komma och träna hos oss på Skills Academy. Vi erbjuder fotboll för tjejer i Stockholm i alla åldrar, från flickgrupper till seniora spelare.

Fotbollsträning med fokus på individen

Fotbollsträning med fokus på individen

Vår fotbollsverksamhet bedrivs med stort fokus på att utveckla den enskilda spelaren och vi vill hjälpa dig att uppnå din högsta potential. När du väljer att träna hos oss följer vi din utveckling och gör både fysiska och tekniska tester för att ta reda på vad just du behöver jobba på för att bli så bra som möjligt. Vi lägger fokus på varje individs unika utveckling och våra kompetenta och utbildade tränare hjälper dig att bygga självförtroende i vår inspirerande träningsmiljö.

Unik träning genom TOCA football

Unik träning genom TOCA football

Vi erbjuder fotboll för tjejer i Stockholm genom en unik metod vid namn TOCA football, som är formad i Sverige av f.d landslagsspelaren Anders Svensson. Med vår bollmaskin TOCA Touch Trainer och dess unika sensorer kan vi säkerställa en hög intensitet, otroligt högt antal repetitioner och ett helt unikt sätt att utveckla det tekniska spelet.

Passen leds av våra duktiga fotbollstränare som är internutbildade av bland andra Anders Svensson. Samtliga av våra tränare innehar UEFA C-licens som lägsta nivå och besitter hög kompetens för att hjälpa dig att utvecklas inom fotbollen.

Fotboll för tjejer i Stockholm med fokus på funktionell teknik

Grunden för att bli en riktigt bra spelare ligger i den funktionella tekniken. Därför lägger vi stort fokus på att förbättra din första touch, tillslag, koordination, fotarbete och perception. Vi erbjuder även fysträning och kan mäta och analysera din unika prestation och följer din individuella utveckling på rätt sätt.

Vanliga frågor och svar om fotboll för tjejer i Stockholm