Fotboll för barn i Sölvesborg

Låt ditt barn upptäcka fotbollsglädje hos oss på Skills Academy. Vi erbjuder stimulerande fotbollsträning för barn i Sölvesborg med fokus på upplevelse och gemenskap.

Meningsfull och rolig fotbollsträning

Meningsfull och rolig fotbollsträning

På vår fotbollsskola tar vi emot barn i åldrarna 4 år och uppåt. Under träningspassen får barnen prova på roliga övningar och lekar där vi tränar på grundläggande färdigheter såsom passning, skott, dribbling och att spela tillsammans med varandra. Främst fokuserar vi på rörelseinlärning, bollövningar, teknik och att bygga lagsammanhållning för att skapa en givande och rolig upplevelse för alla deltagare. Varje träning avslutas med minimatcher eller underhållande lekar. Vi ger de yngre barnen möjlighet att bekanta sig med bollen och de äldre barnen får chansen att utveckla sina kunskaper och sitt spel.

Fysisk aktivitet och gemenskap

Fysisk aktivitet och gemenskap

Fotboll ger barn en utmärkt möjlighet att utveckla ett intresse för sport, samtidigt som de får nyttig träning på ett roligt vis. Genom fotbollen får barnen också chansen att bygga nya vänskapsrelationer och delta i en gemenskap.

Hos Skills Academy erbjuder vi en bred variation av fotbollsträningar. Barnen kan delta i vår fotbollsskola, gå på individuella träningar, gruppträningar eller så kan ni boka våra fotbollskalas. Vi anpassar träningsnivån efter barnens åldrsr och kunskap så att alla får en rolig och lärorik upplevelse hos oss.

Om ditt barn vill prova på att spela fotboll hos oss kan ni boka en introduktion. På så sätt får ni en översikt över hur vi arbetar med fotboll för barn i olika åldrar.

Vanliga frågor om fotboll för barn i Sölvesborg