Barnkalas Sölvesborg

Kom och fira födelsedagen hos oss på Skills Academy. Vi ger födelsedagsbarnet och gästerna ett minnesvärt firande, fyllt av fotboll!

Kalaset höjdpunkter

  Fotboll och tävlingar

  På våra barnkalas i Sölvesborg spelar vi fotboll, tävlar mot varandra i olika lekar och spelar minimatcher.

  Mat och glass

  Efter aktiviteterna fyller vi på med energi. Ni kan välja mellan korv med bröd eller pizza och efteråt bjuder vi på glass. Givetvis kan vi ordna andra alternativ vid specialkost.

  Öppna paket

  När vi har ätit klart får födelsedagsbarnet öppna sina paket i vårt kalasrum.

  Pris för vårt kalas

  Kostnaden för våra kalas inklusive korv med bröd är 279 kronor per barn. Vill ni hellre ha pizza blir kostnaden 299 kronor per barn.

  Vi tar alltid betalt för minst 10 spelare. Därefter tillkommer kostnad per barn och vald kost.

Roligt kalas i Sölvesborg

Roligt kalas i Sölvesborg

Ett kalas hos oss på Skills Academy är det perfekta sättet att fira det fotbollsglada barnet. Här får barnen aktivera sig tillsammans genom roliga övningar och lekar. Vi anordnar alltid tävlingar under våra kalas och avslutar träningen med matchspel.

Våra barnkalas i Sölvesborg pågår under 120 minuter och vi anordnar alltid kalasen på helgdagar. Vill du boka ett kalas hos oss? Det gör du genom att fylla i formuläret nedan.

Boka barnkalas i Sölvesborg

Efter att du skickat din anmälan så återkommer vi med bekräftelse så fort som möjligt via din mail.

MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
Fotografering
Godkänner ni att deltagarna i denna träning fotograferas vid deltagande i Skills Academy verksamhet och att bilderna sparas digitalt och kan komma att publiceras på Skills Academys webbplats www.skillsacademy.se eller användas i annat informationsmaterial som rör Skills Academy.