Atleti hälkoppar

På Skills & Atleti vill vi att så många unga och barn som möjligt ska kunna idrotta så mycket som de bara vill. Därför har vi specialiserat oss på att hjälpa barn och ungdomar som drabbats av idrottsskador. Tidsbokning finner du längst ner på denna sida.

Skills Academy x Atleti

Skills Academy x Atleti

(Tidsbokning finner du längst ner på denna sida)

Att idrotta som barn innebär rörelse, gemenskap och glädje. Och ibland skador.

Vi vill att så många unga och barn som möjligt ska kunna idrotta så mycket som de bara vill. Därför har vi specialiserat oss på att hjälpa barn och ungdomar som drabbats av idrottsskador. 

Atletihälkoppar – ortopediska hälkoppar i medicinsk formplast

Hårda hälkoppar fungerar i de allra flesta fall betydligt bättre än mjuka hälkoppar, sulor och andra hjälpmedel för att komma tillrätta med Severs syndrom. I studier har man funnit att upp till 25 % av barnen drabbas, framför allt aktiva barn, men även barn som inte sysslar med idrott kan råka ut för hälsmärta.

Hos Atleti får ni hjälp av legitimerade sjukgymnaster och naprapater som specialiserat sig på att hjälpa barn och ungdomar som drabbats av idrottsskador. Hälkopparna håller normalt ungefär ett år. Men för barn kan de behöva bytas ut efter 6-12 månader beroende på hur snabbt fötterna växer. När kopparna börjar kännas för små eller om smärtan skulle komma tillbaka är det dags att byta ut dem. Kopparna säljes enbart i par.

Priser

  • 1 part ortopediska hälkoppar barn, inklusive undersökning: 1390kr* (**)
  • 2 par (vid första besök) 2300kr
  • *Inklusive efterbesök för finjustering

**Vid behov av ytterligare koppar vid ev. återbesök: 1200kr
Om undersökning visar att hälkoppar ej behövs, betalar ni enbart för undersökning: 795kr

Boka din tid här

DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ