Privatträning fotboll i Sölvesborg

Förbättra dina färdigheter med vår privatträning.

Bli bättre på fotboll med oss

Bli bättre på fotboll med oss

Numera har det blivit allt mer betydelsefullt att träna extra utöver de vanliga lagträningarna. Då spontanfotbollen minskat, har privatträning blivit avgörande för spelare att kunna utvecklas på en hög nivå. För att hjälpa spelare att nå sin fulla potential har vi därför skapat en plats där de kan träna med mycket kompetenta och erfarna fotbollstränare.

Före detta landslagsspelaren Anders Svensson har format träningsmetodiken i TOCA Football i Sverige, vilket gör att vi kan erbjuda professionell, unik och underhållande extraträning. Vi är här för att ta din fotboll till en ny nivå och vår privatträning i fotboll i Sölvesborg är därför ett bra sätt att avancera din träning.

Med hjälp av vår bollmaskin, TOCA Touch Trainer, kan vi garantera en hög intensitet, en otroligt hög mängd repetitioner och en helt unik träningsupplevelse.

Privatträning fotboll i Sölvesborg med fokus på teknik

Privatträning fotboll i Sölvesborg med fokus på teknik

Vi vill fokusera på att förbättra din funktionella teknik, inklusive första touch, tillslag, koordination, fotarbete och perception. Detta gör vi för att hjälpa dig att utvecklas och nå din fulla potential. Utöver detta erbjuder vi även fysträning i våra faciliteter, där vi mäter och analyserar din prestation för att kunna följa din utveckling på bästa sätt.

Är du intresserad av privatträning i fotboll i Sölvesborg? Då kan du boka en introduktion hos oss. Det ger dig en övergripande bild av hur vi arbetar med individuell träning samtidigt som vi får en uppfattning om dina styrkor och vilka områden du vill förbättra.

Boka ditt första pass nu och låt oss komma igång! Vi ser fram emot att träffa dig!

Vanliga frågor och svar om privatträning fotboll i Sölvesborg: