Knattefotboll i Sölvesborg

Upplev glädjen med sport genom att låta barnen utforska fotboll

Knattefotboll i Sölvesborg för barn 4-6 år

Knattefotboll i Sölvesborg för barn 4-6 år

På Skills Academy hälsar vi sportintresserade barn välkomna till vår knattefotboll i Sölvesborg. Vi fokuserar på att skapa en rolig och utvecklande miljö där barnen kan aktivera sig genom glädje, rörelse och lek.

Vår knatteskola lämpar sig för barn från 4 år och uppåt. Under träningarna får barnen möjlighet att lära sig grundläggande fotbollsövningar som inkluderar passningar, skott, dribbling och att spela fotboll tillsammans med sina kamrater. Vi börjar med att låta barnen bekanta sig med bollen och fortsätter sedan att utveckla deras färdigheter och spel. Övningarna anpassas individuellt efter barnens kunskapsnivåer för att ge alla en chans att uppleva glädjen med fotbollen på sina egna villkor.

Bygg samhörighet genom gemensam träning

Vår knattefotboll i Sölvesborg främjar samhörighet och gemenskap. Utöver att vara en rolig aktivitet ger fotboll barnen möjlighet att skapa nya vänskapsband. Vi lägger stor vikt vid inkludering och håller alltid träningarna i mindre grupper för att kunna ge individuell feedback och uppmuntran till varje spelare. Varje träningspass innehåller övningar för rörelseinlärning, bollkontroll och teknik, och avslutas med små matcher eller lekar som är både roliga och engagerande.

Vår knattefotboll leds av kompetenta tränare

Våra knattefotboll i Sölvesborg leds av skickliga fotbollstränare med omfattande erfarenhet av att arbeta med barn i olika åldrar. Alla våra ledare har en välutvecklad förmåga att leda träningar på ett pedagogiskt och underhållande sätt.

Pris: 596kr per månad med träning varje lördag.

4-5 åringar tränar 10:00 – 11:00 och 6-7 åringar tränar 11:00 – 12:00. Du bokar en termin åt gången där en termin motsvarar 10 veckor.

Vi har uppehåll på julafton och nyårsafton.