Nyttja ditt friskvårdsbidrag på Skills!

Visste du att Skatteverket godkänner Fotboll, Gym, Fysioterapi och Mental träning inom ramen för Friskvårdsbidraget?
Visste du att många anställda och kanske även du har tillgång till upp till 5000kr om året från din arbetsgivare att använda som ett friskvårdsbidrag? Hos oss på Skills Academy erbjuder vi Fotboll, Gym, Fysioterapi och Mental träning som går att nyttja med bidrag från friskvårdsbidraget.

För att nyttja friskvårdsbidraget från ditt företag fyller du enkelt på din kundprofil med upp till 5000kr, sedan tar du kvittot och lämnar det till din arbetsgivare så får du tillbaks beloppet på nästa lön. Stäm av med din arbetsgivare att du har tillgång till friskvårdsbidrag samt även vilket belopp just du har att förfoga från din arbetsgivare. Sedan tränar du hos oss och bokar dina pass som vanligt genom vår app eller via vår hemsida så räknas beloppet av efter varje träning du gör hos oss.
Varmt välkommen till en hälsosammare livsstil fylld av träning, fysioterapi eller mental träning.

Nedan ser du ett formulär där du kan fylla i dina uppgifter samt med vilket belopp du vill tanka på ditt kundkort med. Du kan nyttja beloppet till alla våra olika träningsformer och koncept. När du skickat in de uppgifter vi behöver så skickar vi en faktura till den e-post du skriver in. 

Fyll i dina uppgifter här