Fotbollsläger Sölvesborg

Intensivt, unikt och otroligt kul!

Våra fotbollsläger

Våra fotbollsläger

Tillsammans med Skills Fitness arrangerar vi nu vårt populära fotbollscamp i Sölvesborg! Våra träningar följer vår genomgående strategi där vi lägger stort fokus på teknik och mentalitet. Vi formar våra övningar så att alla deltagare får möjlighet att slipa sina kunskaper och utveckla sitt spel. Vi använder oss av den unika metoden TOCA-träning där vi lägger stor vikt på tempoväxlingar, speluppfattning och rörelsemönster. Under fotbollslägret kommer vi även att jobba med fysisk träning på ett roligt och professionellt sätt.

Vår Head of Training, Anders Svensson, har lång erfarenhet av att spela professionell fotboll. Med sin omfattande kunskap om sporten och genom att ha analyserat internationell fotboll har han utvecklat en spelteknik med unika övningar som hjälper varje spelare att nå sin fulla potential. Under våra camps bygger vi självförtroende och övar på första touch, vilket hjälper spelare att hålla fokus även under stressade situationer.

Under våra fotbollsläger i Sölvesborg får du delta i varierande träningar med roliga utmaningar. Vi använder oss av vår bollmaskin TOCA Touch Trainer och våra fantastiska sensormål för att maximera träningarna. Alla aktiviteter leds av utbildade tränare som har gedigen erfarenhet av att arbeta med barn, både individuellt och i grupper.

Information om fotbollscamp i Sölvesborg

Information om fotbollscamp i Sölvesborg

Datum och tider

Vi brukar anordna våra camps under skolloven. Vi tränar måndag till fredag mellan kl 09.00-15.00. Under samtliga dagar ordnar vi vällagad och balanserad mat för alla deltagare. Under dagen bjuder vi också på mellanmål i form av frukt.

Åldrar

Vi välkomnar barn och ungdomar i alla åldrar på våra fotbollsläger i Sölvesborg. År 2023 kan barn födda senast 2015 delta. När vi fått in alla anmälningar delar vi in deltagarna i mindre grupper. Vi erbjuder 50 platser per camp, så säkra din plats redan idag!

Våra priser

Om ditt barn ska delta under alla fem dagar är kostnaden 2800 kronor. Vill ni istället boka 3 dagar är priset 2100 kronor. Kostnaden för 2 dagar är 1400 kronor. Alla priser är inklusive moms och omfattar alla aktiviteter, träning, mat och mellanmål.

Boka fotbollsläger i Sölvesborg

Campschemat kommer att öppna i slutet på juli och då kommer alla camps för 2023 att ligga ute direkt. Varmt välkomna till Skills Academy.