Anmälan Sponsor Camp

TEAMRULLEN Camp Powered by TOCA

TEAMRULLEN Camp Powered by TOCA

Den 30 till 31 oktober anordnar TEAMRULLEN tillsammans med Skills Academy ett tvådagarscamp hos oss på Skills.
Under två dagars camp erbjuder vi den bästa tänkbara fotbollsträningen med TOCA Footballs koncept i fokus, samt även fysträning tillsammans med Vekito Training.

All träning sker i våra supermoderna lokaler i Sickla Köpkvarter under uppsyn av våra anställda och professionella tränare.
Alla som anmäler sig får en supersnygg träningströja att bära under campen, en goodie bag med produkter och gåvor (värde 770kr) och dessutom ett par hypermoderna träningsstrumpor från Gripdivision (229kr/st i butik) det är begränsat antal platser till detta camp.

På våra grymma camp kommer vi lägga fokus på första touch, spelförståelse och rörelsemönster.
Vi anordnar våra camps med olika teman, det kan vara första touch, spelförståelse och teknik i världsklass och vi skapar alltid en röd tråd genom all träning under hela campet.

Campets höjdpunkter

  Åldersanpassat

  Detta camp riktar sig till alla barn och ungdomar födda senast 2014. Vi delar upp deltagarna utifrån ålder i olika grupper under den vecka man är med oss.

  Lunchdags

  Vi kommer tillhandahålla vällagad och balanserad mat samtliga dagar som lunch där vi inkluderar bröd och dryck. Vi ser även till så våra deltagare får i sig ett mellanmål som vi serverar.

  Pris

  Pris 595kr inklusive moms per deltagare. Då ingår alla aktiviteter som vi kommer arrangera och självklart hålls campet av våra utbildade och omhändertagande instruktörer som vanligtvis jobbar på vårt center. Alla deltagare får en supersnygg tröja att träna i samt ett par strumpor från Gripdivision till ett värde av 229kr och en goodie bag med blandade produkter och gåvor (värde 770kr)! Anmäl dig före 30 september så trycker vi ditt namn på tröjans rygg!

TEAMRULLEN

TEAMRULLEN

Vi på Teamrullen vet att det finns ett stort engagemang hos lag, föreningar och klasser att vilja tjäna pengar till cuper, träningsläger och klassresor osv.
Med vårt upplägg säljer ni kvalitetspapper direkt till konsument som ger en bra förtjänst till kassan.
Vi vill att det ska vara enkelt att sälja och därför erbjuder vi kunden att jobba med välkända varumärken som Lambi & Serla. Produkter som ALLA använder VARJE dag!