Utbildning för föräldrar i idrottspsykologi

Välkommen på informationsträff om ämnet och utbildningen onsdag den 10:e maj mellan 18.00-19.00. Raheb Muftee, fotbollpsykologisk rådgivare hos Skills Academy, kommer hålla i infoträffen. Raheb hjälper också Hammarby Damlag och undervisar i idrottspsykologi på Linköpings Universitet. Detta tillfälle kommer vi även erbjuda att du medverkar digitalt och det fyller du isåfall i längst ner på denna sida i anmälningsformuläret. 

Är du förälder till ett barn med fotboll/sport som stort intresse? Är du nyfiken och vill lära dig mer hur du kan stötta och kommunicera på bästa sätt för att maximera ditt barns välmående och möjlighet att prestera? 

 

I höst, med start i början av september, kommer Skills Academy starta en utbildning för idrottsföräldrar. Vi är övertygade om att detta gynnar våra barn/ungdomar och ytterligare ett sätt att stärka vårt sätt att tänka ur 360 perspektivet. 

 

Som idrottsförälder är du med på ditt barns resa, vid olika stadier behöver barnet olika stöd och bemötande. Genom forskning vet vi att många barn slutar idrotta pga för hård press hemifrån. Vi tror att vi gör gott när vi i själva verket skapar mentala spärrar för barnen. Genom denna utbildning får du grunderna för att få ditt barn att växa på men också utanför planen. 

Anmäl dig här

Fotografering
Godkänner ni att deltagarna i denna träning fotograferas vid deltagande i Skills Academy verksamhet och att bilderna sparas digitalt och kan komma att publiceras på Skills Academys webbplats www.skillsacademy.se eller användas i annat informationsmaterial som rör Skills Academy.