Skills Screening 360

Skills Screening 360 är ett unikt och holistiskt koncept för att mäta din fysik och teknik som fotbollsspelare

Skills Screening 360

Skills Screening 360

Skills Screening 360 är ett unikt och högteknologiskt sätt att mäta en fysik och tekniska kvaliteter för varje fotbollsspelare.
Med Photon Sports patenterade utrustning mäter vi dina fysiska förmågor och med TOCA Footballs teknologi mäter vi dina grundläggande egenskaper som fotbollsspelare. Vi levererar alltid resultatet snyggt och prydligt och eftersom vi har data på ett stort antal spelare både nationellt och internationellt kan vi redovisa hur just du står dig jämfört med spelare i samma ålder och samma individuella nivå, oavsett om du är en spelare med ambition eller om du är på elitnivå. Skills Screening 360 mäter samma standardiserade egenskaper och parametrar som många av de största klubbarna i Europa gör, i och med det kan vi jämföra din data med ett stort antal spelare från alla typer av miljöer och nivåer.
Vi erbjuder såklart också åtgärdsprogram för att bättra på alla kvaliteter som vi mäter och följer dig hela vägen för att sedan mäta din förbättring några månader senare. På detta sätt tar vi på Skills ett holistiskt grepp om din fotbollsutveckling för att du på bästa sätt ska nå så långt du kan inom din idrott.

 

Vi mäter bland annat följande egenskaper:

 • Snabbhet
 • Acceleration och deacceleration
 • Spänst
 • Styrka
 • Kroppskontroll
 • Spelförståelse
 • Bollkontroll
 • Spel i rörelse

Skillnaden mellan standard och Elit är att vi mäter fler parametrar och självklart tar vi hänsyn till helheten i båda typerna av test.

Pris:
Individuell 360 Standard 999kr
Individuell 360 Elit 1499kr
Lagscreening max 20 spelare 3499kr

Boka screening

Efter att du skickat din anmälan så återkommer vi med bekräftelse så fort som möjligt via din mail.


  Vilken klubb har du medlemskap i?

  Önskad tid på dagen

  Typ av screening

  Antal deltagare

  Godkänner ni att deltagarna i denna träning fotograferas vid deltagande i Skills Academy verksamhet och att bilderna sparas digitalt och kan komma att publiceras på Skills Academys webbplats www.skillsacademy.se eller användas i annat informationsmaterial som rör Skills Academy..

  JaNej
  Meddelande