Skills Touch Challenge

Mät och jämför dina färdigheter med andra fotbollsspelare

Skills Touch Challenge

Skills Touch Challenge

I fotboll är antalet touch begränsad över en match och därmed betyder varje touch väldigt mycket för varje spelare. Att ha en bra första touch kan vara skillnaden mellan att skapa en målchans för ditt lag eller att ge ett målchans till det andra laget. Vad väljer du?

På Skills Academy lägger vi väldigt mycket fokus på touch genom vårt träningskoncept med TOCA. Genom Sveriges meste landslagsman på herrsidan och Skills Academys grundare, Anders Svensson, har vi tagit fram ett koncept för att mäta din kvalitet i touch; Skills Academy Touch Challenge.

Konceptet består av 7 olika övningar där touch i förhållande till tempo avgör din score (18 bollar i varje övning från vår TOCA bollmaskin; maximal score är 126). Vi använder TOCA Smart Targets för att kunna mäta din score.

Vill du jämföra din touch i förhållande till andra? Vill du mäta din utveckling? Köra samma test för hela laget? Skills Touch Challenge är inte bara ett bra sätt att mäta sitt resultat och sin utveckling utan det är också väldigt bra träning. Det är övingar som vi använder i våra dagliga träningspass.

I slutet av varje månad korar vi en vinnare i de olika åldersgrupperna +12 år och -12 år, som premieras med fina priser från:
SKILLSOCKS, Clean Drink & Monolit (till ett värde av ca 1400kr).

Pris: 750kr
Tid: 50 min