Nyheter

Missa inte våra augusti summercamps!

Missa inte våra augusti summercamps!

Skills Academy och Vekito Trainings Camps 2022

På våra grymma camp kommer vi lägga fokus på första touch, spelförståelse och rörelsemönster.

Vi anordnar våra camps med olika teman, det kan vara första touch, spelförståelse och teknik i världsklass och vi skapar alltid en röd tråd genom all träning under hela campet.

Clinic med Anders Svensson!

Clinic med Anders Svensson!

Nu kan du få coachning av Sveriges meste herr landslagsspelare Anders Svensson!

Anders Svensson är med sina 148 landskamper vår meste landslagsman på herrsidan, dessutom har Anders bland annat 2 SM-guld med sitt IF Elfsborg.
Anders brinner för att utveckla svenska fotbollspelare från gräsrotsnivå hela vägen upp till elitnivå.

“Med TOCA som hjälpmedel står vi inför ett paradigmskifte inom svensk fotboll”

Boka Anders Svensson Clinic Masterclass med fokus på spelförståelse!

Ladda ner vår app!

Ladda ner vår app!

Boka pass enklare genom vår egna app!

Du kan nu ladda ner den på App Store & Google Play.

Juniordag den 8:de maj på Skills Academy Sickla!

Juniordag den 8:de maj på Skills Academy Sickla!

Under denna dag får du chansen att testa vårt koncept för individuell träning i liten grupp, där du snabbt kommer märka effekten av att träna med oss och konceptet TOCA Football. På kort tid kommer vi lyfta dig och dina individuella förmågor som fotbollsspelare och förhoppningsvis startar vi din individuella resa mot proffslivet hos oss.

Vi kommer även ha tävlingar där vi mäter din förmåga och fina priser utlovas.

Välj nedan mellan vilka tider du vill vara med och köra hos oss denna dag. Betalning sker i kassan inne på centret och din plats är personlig, vill du anmäla fler deltagare gör du bara anmälan igen. Denna dag riktar sig till fotbollsspelare 5 till 12 år.

Pris:
100kr för 50 minuters träning och kan inte kombineras med övriga rabatter.
Tävlingar och andra träningar rabatteras på plats

Skills PickUp Games – Matchspel för dig som vill lira mer

Skills PickUp Games – Matchspel för dig som vill lira mer

Vi erbjuder ett nytt koncept på förfrågan; Pick-Up games, på Sveriges modernaste fotbollscenter i Sickla köpkvarter.  Vi vänder oss till alla flickor och pojkar som är födda mellan 2013-2016.

Vad innebär Pick-Up Games? Du som individ anmäler dig. Vi delar in lagen. Du får spela match i en timme. Spelformen är 4 mot 4 på vårt inomhuscenter i Sickla, där en utbildad fotbollsinstruktör från Skills Academy instruerar och dömer. Hos oss spelar vi alltid med inomhusskor.

Tid
Söndagar 15.00-16.00 för spelare födda 2015-2016.
Söndagar 16.00-17.00 för spelare födda 2013-2014.

Pris
99 kr per tillfälle och spelare (klubbrabatt gäller inte på detta erbjudande)

Vinnaren av Skills Touch Challenge för Mars Månad!

Vinnaren av Skills Touch Challenge för Mars Månad!

Stefan Ostojic från FC Stockholm går som vinnare i Skills Touch Challenge för Mars månad!

Konceptet består av 7 olika övningar där touch i förhållande till tempo avgör din score (18 bollar i varje övning från vår TOCA bollmaskin; maximal score är 126). Vi använder TOCA Smart Targets för att kunna mäta din score.

Vill du jämföra din touch i förhållande till andra? Vill du mäta din utveckling? Köra samma test för hela laget? Skills Touch Challenge är inte bara ett bra sätt att mäta sitt resultat och sin utveckling utan det är också väldigt bra träning. Det är övingar som vi använder i våra dagliga träningspass.

I slutet av varje månad korar vi en vinnare i de olika åldersgrupperna +12 år och -12 år, som premieras med fina priser från:
SKILLSOCKSClean Drink & Monolit (till ett värde av ca 1400kr).

Pris: 750kr
Tid: 50 min

 

Nya träningstider till våra Academys!

Nya träningstider till våra Academys!

Träna regelbundet varje vecka, gå med i Skills Academy!

Anslut dig och bli en del av vår akademi där vi sätter dig och din fotbollsutveckling i fokus.
Du kan själv välja vilken dag eller tid i veckan du vill vara med och minimum är 4 tillfällen. Många av våra deltagare har denna Academy som en fast kompletterande träningstid löpande över längre tid än de första 4 veckorna. Detta är även ett ypperligt tillfälle att gå ihop som en grupp (minst 3 spelare) och träna hos oss med våra duktiga instruktörer en gång i veckan.

 

Med hjälp av Anders Svenssons expertis, tillsammans med TOCA:s unika koncept skapar vi en akademi med tusentals bolltouch och stora möjligheter! Våra klasser är igång sen någon månad sedan men det finns plats och du kan hoppa in när som helst.

 

Våra fokusområden kommer vara TOCA-träning, matchliknande spelmoment, fysträning (för de äldre) samt teambuilding.
Vi kör en dag i veckan där varje pass är 50 minuter, tid och dag beror på vilken Academy man bokar in sig på enligt nedan.
Pris för deltagande i Skills Academy är 225 SEK per tillfälle och faktureras månadsvis i förskott.
Hos oss spelar vi alltid med inomhusskor.

 

Ny Clinic ute!

Ny Clinic ute!

Clinic Spelförståelse

Våra clinics pågår i totalt 2 timmar varav ca 20-30 minuter består av teori. Teorin binder vi samman med vad vi gör i de praktiska momenten.
I denna specifika Clinic kommer vi att fokusera på spelförståelse. Hur sammanfattar man spelförståelse utifrån vår träningsmetodik och dagens fotboll?
– Genom ständig rörelse och scanning av med – och motspelare.
– Förmågan att förenkla för sina medspelare genom att hitta rätt ytor, sätta passningar på rätt fot, hur vi ska vända.
– Att träna på att förstå spelet i sin helhet
– En bra första touch ger dig mer tid att fatta snabba och rätt beslut.
– Och självklart – Ha kul!
Våra clinics kostar 349kr per spelare inkl. moms.
Så boka våra Clinic nu, så ses vi på träningen!

Bibehåll din bolltouch även när du är skadad!

Bibehåll din bolltouch även när du är skadad!

Med Skills Rehab kan du träna din touch fast du är skadad!

Skills Rehab ger dig som är skadad möjligheten att behålla tajming till bollen under hela din skadetid. Med vårt unika koncept tränar vi regelbundet under din skadeperiod och så du ska kunna komma tillbaks till match och träning så säkert och snabbt som möjligt.

Skills har arbetat fram ett koncept tillsammans med forskare i USA för att både låta dig behålla tajming och touch under skadetiden men också för att säkert veta när det är dags att komma tillbaks till träning och match utan risk för att skadan ska gå upp igen.

Pris: 650kr
Längd: 50 min

Ännu ett lyckat Camp!

Ännu ett lyckat Camp!

Påsklovscamp!

Ännu ett lyckat Camp avklarat✅ Ca 25st deltog på vårt Påsklovscamp, vissa var med 2 dagar, andra 3 dagar och ett fåtal alla 5 dagarna! Lite mindre deltagare denna gång då det var många röda dagar som inföll under Påsken🐣Men det gjorde bara att det blev ännu fler bolltouch per deltagare och kvalitativ träning 💪

Nu laddar vi för våra Sommarcamper! Som du redan nu kan boka på vår hemsida!⚽️

Nu kan du mäta din utveckling!

Nu kan du mäta din utveckling!

Med Skills Smart Targets kan du mäta din utveckling!

Digitalisera dina skills med orientering och beslutsfattande i matchlika situationer. TOCA Smart Targets kommer att utmana och förbättra ditt fotbolls IQ samtidigt som du förbättrar din teknik. Du får direkt feedback som kommer inspirera dig att vilja bli en ännu bättre fotbollsspelare snabbt. Med dessa smarta mål kan vi mäta din passningskvalité, pricksäkerhet och beslutsfattning.

Priser

Träna 50 minuter inklusive tränare

1 spelare – 750kr
2 spelare – 425kr/person
3 spelare – 317kr/person
4 spelare –263kr/person

Sportlovscamp

Sportlovscamp

Nu är anmälan öppen för vårt nästa camp på sportlovet! Vi kör måndag till fredag med start kl. 09:00 varje dag tillsammans med Vekito. Vekito kommer i vanlig ordning stå för fysträningen och blandade aktiviteter i gymdelen.

Detta camp arrangeras mellan 28 Februari – 4 Mars 2022 och man kan vara med 5 dagar, 2 dagar eller 3 dagar. Självklart får du själv välja vilka dagar du deltager om du väljer alternativet med 3 respektive 2 dagar, meddela bara oss i förväg så vi kan planera med mat för varje dag.
Camptid måndag – fredag mellan 09:00 – 15:00 men vi håller öppet för avlämning och hämtning mellan 08:00 – 16:00 och vi står för lagad lunch varje dag samt frukt.

TEAMRULLEN Camp

TEAMRULLEN Camp

Den 30 till 31 oktober anordnar TEAMRULLEN tillsammans med Skills Academy ett tvådagarscamp hos oss på Skills.
Under två dagars camp erbjuder vi den bästa tänkbara fotbollsträningen med TOCA Footballs koncept i fokus, samt även fysträning tillsammans med Vekito Training.
All träning sker i våra supermoderna lokaler i Sickla Köpkvarter under uppsyn av våra anställda och professionella tränare.
Alla som anmäler sig får en supersnygg träningströja att bära under campen, en goodie bag med produkter och gåvor (värde 770kr) och dessutom ett par hypermoderna träningsstrumpor från Gripdivision (229kr/st i butik) det är begränsat antal platser till detta camp.
På våra grymma camp kommer vi lägga fokus på första touch, spelförståelse och rörelsemönster.
Vi anordnar våra camps med olika teman, det kan vara första touch, spelförståelse och teknik i världsklass och vi skapar alltid en röd tråd genom all träning under hela campet.

Saltsjö-Boo IF ny samarbetspartner

Saltsjö-Boo IF ny samarbetspartner

Saltsjö-Boo IF blir nästa klubb att ansluta sig till oss på Skills Academy.
I och med detta samarbete skänker Saltsjö-Boo IF alla sina medlemmar 15% rabatt på hela Skills Academys sortiment och utbud, med allt från individuell träning, gruppträning, lagträning, födelsedagskalas och till och med även rabatt på alla varor och drycker från vårt mysiga café.
Varmt välkomna Saltsjö-Boo IF och alla era medlemmar till Skillsfamiljen

Butiqen Camp

Butiqen Camp

Den 5 och 6 Augusti annordnar Butiqen tillsammans med Skills Academy ett tvådagarscamp hos oss på Skills.
Under två dagars camp erbjuder vi den bästa tänkbara fotbollsträningen med TOCA Footballs koncept i fokus, samt även fysträning tillsammans med Vekito Training.
All träning sker i våra supermoderna lokaler i Sickla Köpkvarter under uppsyn av våra anställda och professionella tränare.
Alla som anmäler sig får en supersnygg träningströja att bära under campen och dessutom ett par hypermoderna träningsstrumpor från Gripdivision (229kr/st i butik)
Dessutom får de som anmäler sig före den 15e juli ett par Monolitbenskydd var (745kr/st i butik) så skynda dig att anmäla dig, det är begränsat antal platser till detta camp.

På våra grymma camp kommer vi lägga fokus på första touch, spelförståelse och rörelsemönster.
Vi anordnar våra camps med olika teman, det kan vara första touch, spelförståelse och teknik i världsklass och vi skapar alltid en röd tråd genom all träning under hela campet.

Djurgårdens IF ny samarbetspartner

Djurgårdens IF ny samarbetspartner

Storklubben Djurgårdens IF blir nästa klubb att ansluta sig till oss på Skills Academy.
I och med detta samarbete skänker Djurgårdens IF alla sina medlemmar 15% rabatt på hela Skills Academys sortiment och utbud, med allt från individuell träning, gruppträning, lagträning, födelsedagskalas och till och med även rabatt på alla varor och drycker från vårt mysiga café.
Varmt välkomna Djurgårdens IF och alla era medlemmar till Skillsfamiljen

Sickla IF ny samarbetspartner

Sickla IF ny samarbetspartner

Vi hälsar Sickla IF varmt välkomna till Skillsfamiljen då klubben tecknat ett samarbetsavtal med oss och erbjuder således alla sina medlemmar 15% rabatt på hela vårt sortiment.
Vad roligt att vi redan har sett så många medlemmar från Sickla IF träna hos oss och vi ser fram emot ett långt samarbete.

Älta IF ny samarbetspartner

Älta IF ny samarbetspartner

Vi hälsar Älta IF varmt välkomna till Skillsfamiljen då klubben tecknat ett samarbetsavtal med oss och erbjuder således alla sina medlemmar 15% rabatt på hela vårt sortiment.
Vad roligt att vi redan har sett så många medlemmar från Älta IF träna hos oss och vi ser fram emot ett långt samarbete

Ingarö IF ny samarbetspartner

Ingarö IF ny samarbetspartner

Vi hälsar Ingarö IF varmt välkomna till Skillsfamiljen då klubben tecknat ett samarbetsavtal med oss och erbjuder således alla sina medlemmar 15% rabatt på hela vårt sortiment.
Vad roligt att vi redan har sett så många medlemmar från Ingarö IF träna hos oss och vi ser fram emot ett långt samarbete

Värmdö IF ny samarbetspartner

Värmdö IF ny samarbetspartner

Vi hälsar Värmdö IF varmt välkomna till Skillsfamiljen då klubben tecknat ett samarbetsavtal med oss och erbjuder således alla sina medlemmar 15% rabatt på hela vårt sortiment.
Vad roligt att vi redan har sett så många medlemmar från Värmdö IF träna hos oss och vi ser fram emot ett långt samarbete

Värtans IK ny samarbetspartner

Värtans IK ny samarbetspartner

Vi hälsar Värtans IK varmt välkomna till Skillsfamiljen då klubben tecknat ett samarbetsavtal med oss och erbjuder således alla sina medlemmar 15% rabatt på hela vårt sortiment.
Vad roligt att vi redan har sett så många medlemmar från Värtans IK träna hos oss och vi ser fram emot ett långt samarbete

Skills och Vekito arrangerar tillsammans årets fetaste sommarcamp

Skills och Vekito arrangerar tillsammans årets fetaste sommarcamp

I sommar håller vi camp tillsammans med Vekito Training som är specialister på fysisk träning och liv i rörelse, där vi tillsammans arrangerar ett sommarläger där deltagarna är med oss hela veckan från morgon till eftermiddag. Årets camp riktar sig till barn födda senast 2012 och som älskar att spela fotboll, sporta över lag och röra på sig med inriktning på fysisk aktivitet.
Vi kommer även ha massa roligt då vi bokat fotbollsgolf på banan borta vid Hellasgården och vi kommer även anordna en rolig tävling med ett FIFA 2022 som första pris.
Våra camps har ur ett fotbollsperspektiv alltid olika teman, det kan vara första touch, spelförståelse och teknik i världsklass och vi skapar alltid en röd tråd genom all träning under hela campet. Under detta camp kommer vi vara både inomhus och utomhus där vi kommer varva fysisk aktivitet, spel, sport, fotboll med TOCA som koncept osv osv.

FightClub Stockholm ny samarbetspartner

FightClub Stockholm ny samarbetspartner

Vi hälsar FightClub Stockholm IF varmt välkomna till Skillsfamiljen då klubben tecknat ett samarbetsavtal med oss och erbjuder således alla sina medlemmar 15% rabatt på hela vårt sortiment.
Vad roligt att vi redan har sett så många medlemmar från FightClub träna hos oss och vi ser fram emot ett långt samarbete

Påsklovscampen är i full gång

Påsklovscampen är i full gång

Nu har vi äntligen öppnat Skills Academy i Sickla och vi startar med en fullbokad påsklovscamp!
Fyra grupper gästar oss under förmiddagar och eftermiddagar denna vecka för åldersindelade camps och det är härligt att se ett fullt center med hög energi i alla studios.
Boka dina pass nu för helgen då det finns tillfällen för extra träning före de bokas upp, föräldrar får mer än gärna titta på träningen från vårt mysiga café med en god kaffe och tillgång till höghastighetsinternet.
Varmt välkomna till Skills Academy!

Saltsjöbadens IF & Skills Academy

Saltsjöbadens IF & Skills Academy

Saltsjöbadens IF ansluter sig till Skillsfamiljen och ger därmed alla sina medlemmar 15% rabatt på hela vårt sortiment.
Varmt välkomna Saltsjöbadens IF

Jarlabergs IF & Skills Academy

Jarlabergs IF & Skills Academy

Jarlabergs IF ansluter sig till Skillsfamiljen och erbjuder i och med detta samarbete alla sina medlemmar en unik klubbrabbat på hela vårt sortiment året ut.
Medlemmarna i Jarlabergs får rabatt på allt från individuell träning, lagträning, födelsedagskalas, kaffe och korv med bröd från vårt café.
Varmt välkomna till oss Jarlabergs IF.

Utdrag ur belastningsregistret

Utdrag ur belastningsregistret

Vi på Skills Academy står för trygghet, jämlikhet och jämställdhet.
Eftersom vi bedriver fotbollsverksamhet för barn och ungdomar samt även bedriver pedagogisk omsorg i våra lokaler på uppdrag av Nacka Kommun har vi alltid utdrag ur belastningsregistret på våra anställda. Detta är ngt vi inhämtar årligen för att följa upp samt för att säkerställa att vi erbjuder en trygg och säker miljö i våra lokaler.

Varmt välkomna till oss på Skills Academy

Boo FF & Skills Academy

Boo FF & Skills Academy

Vi hälsar Boo FF varmt välkomna till Skillsfamiljen!
Boo FF och Skills ingår ett samarbetsavtal vilket ger alla medlemmar i Boo FF en unik rabatt på hela vårt sortiment med allt från individuella pass, lagträningar, födelsedagskalas och hela utbudet i vårt mysiga lilla café.
Vi ser fram emot att träffa alla Boo FFare i våra lokaler på Planiavägen i Sickla Köpkvarter

COVID-19

COVID-19

Vi på Skills Academy följer noggrant utvecklingen kring den rådande pandemin och har som högsta ambition att erbjuda en så säker och smittfri upplevelse i våra lokaler som möjligt, allt för att säkra våra besökares och anställdas välmående och hälsa.
FHM rekommenderar för närvarande att idrott och träning är viktigt för barn och ungdomar men att vissa begränsningar måste vidtagas hos aktörer som oss.

För att försäkra oss om att vi gör rätt så har vi talat med FHM om vår verksamhet och rådfrågat dem specifikt om vad som gäller för oss varpå de har svarat följande.
Den nya förordningen säger att man får ha 1 besökare per 10 kvadratmeter av lokalens tillgängliga yta vilket betyder att vi kan ha 95 personer inne på Skills Academy i Sickla samtidigt, dock kommer vi försöka som en extra åtgärd att aldrig överskrida 50 personer samtidigt i lokalerna.
Eftersom våra studios är lite drygt 85 kvadratmeter vardera och vi är max 5 personer i studio samtidigt så håller vi antalet per kvadrat nere samtidigt som det finns gott om utrymme att träna fotboll och samtidigt känna sig trygg och säker.

Enligt FHM så gäller restriktionerna om att avstå inomhusträning inte oss om det är barn och ungdomar födda 2005 eller senare som tränar och eftersom våra kalas ses som fotbollsträning räknas inte de heller som allmän sammankomst eller som en offentlig tillställning enligt FHM.

För att ni ska känna er så trygga och säkra som möjligt finns det handsprit i receptionen och tvål finns på våra toaletter så man kan tvätta sina händer före och efter sin aktivitet.
Våra instruktörer håller distans till alla våra besökare och undviker att ha fysisk kontakt med spelare medan vi tränar.
Vi har även beställt munskydd till alla våra instruktörer som de kommer ha på sig medan vi tränar och vistas i lokalerna så länge som rekommendationen om det kvarstår.
Skulle du som vill besöka oss känna dig sjuk eller ha minsta symptom på sjukdom ber vi dig att boka om din tid och stanna hemma, självklart gäller det även våra medarbetar som vistas i lokalerna.

Vi hoppas att våra åtgärder visar att vi tar ansvar och att ni kan känna er trygga med ert besök hos oss

IFK Haninge & Skills Academy

IFK Haninge & Skills Academy

Varmt välkomna IFK Haninge som ansluter sin förening till oss på Skills Academy!
I och med detta samarbete skänker IFK Haninge en unik klubbrabatt till alla sina medlemmar på hela Skills Academys sortiment.
Vi ser fram emot att träffa er alla

Hammarby IF FF ny samarbetspartner

Hammarby IF FF ny samarbetspartner

Hammarby Fotboll ansluter hela sin ungdomssektion i ett samarbetsavtal med Skills Academy Sickla.
Avtalet sträcker sig 2021 ut och erbjuder alla medlemmar i Hammarby IF FF en unik klubbrabatt på hela Skills Academys sortiment med allt från individuell träning, lagträning, födelsedagskalas, kläder från vår shop eller en fika eller kall dryck i vårt mysiga café.
Varmt välkomna Hammarby IF FF

Skills Academy Sickla

Skills Academy Sickla

Äntligen är det klart!
Nu kan vi stolt meddela att vi öppnar ett nytt center på Planiavägen 3 i Sickla Köpkvarter i Nacka.
Vi räknar med att öppna under våren och siktar på slutet av mars eller början av april 2021. Centret kommer ha 6 studios, 2 kalasrum för födelsedagsfirande, lounge, litet café och våra kompisar från Vekito Training öppnar sin verksamhet inne i våra lokaler. Vi skapar en självklar samlingsplats för alla fotbollsälskare i Stockholmsområdet och ser fram mot att få träffa dig på Skills Academy snart.

TOCA Smart Targets

TOCA Smart Targets

Smart utveckling som du kan räkna med.
Digitalisera dina skills med orientering och beslutsfattande i matchlika situationer. TOCA Smart Targets kommer att utmana och förbättra ditt fotbolls IQ samtidigt som du förbättrar din teknik. Du får direkt feedback som kommer inspirera dig att vilja bli en ännu bättre fotbollsspelare snabbt.

#Findyourbest

Skills Introduction

Skills Introduction

För dig som är nyfiken på vad Skills är och vill testa så erbjuder vi Skills Introduction. Detta pass kostar 499kr och vi kommer gemensamt med dig och din förälder (om du är under 18 år) presentera TOCA som koncept och hur din utveckling som fotbollsspelare drastiskt kommer accelerera genom din träning hos oss på Skills Academy. Vi går tillsammans igenom vilka egenskaper du önskar utveckla som spelare och dina mål och förväntningar, sedan lägger vi upp en individuell utvecklingsplan för dig baserad på TOCA Footballs unika träningsmetodik som förfinats av Sveriges meste landslagsman Anders Svensson. Alla Skills introductionpass utförs tillsammans med en Skills Master Trainer.

Utomhusträning med Skills

Utomhusträning med Skills

Nu kommer vi ut till ditt lags träning!

Skills’s unika träningskoncept grundar sig i TOCA Footballs individuella träning inomhus.

Nu tar vi på Skills med oss våra TOCA Touch Trainers ut till ditt lag.

Antingen så håller vi i större delen av träningspasset eller så kör vi mindre grupper under träningen och fungerar som en del i en träningsrotation. Tryck på knappen boka här nedan för priser och mer information om hur vi kan komma till er.