Skills Academy och Vekito Training anordnar fotbollscamp 2022

Skills Academy och Vekito Trainings Camps 2022

Skills Academy och Vekito Trainings Camps 2022

På våra grymma camp kommer vi lägga fokus på första touch, spelförståelse och rörelsemönster.
Vi anordnar våra camps med olika teman, det kan vara första touch, spelförståelse och teknik i världsklass och vi skapar alltid en röd tråd genom all träning under hela campet.

Skills Academy Camps

Nu är anmälningarna öppna för samtliga camps under 2022.
Vi kör måndag till fredag med start kl. 09:00 varje dag tillsammans med Vekito. Vekito kommer i vanlig ordning stå för fysträningen och blandade aktiviteter i gymdelen.

I TOCA-träningen kommer vi ha fokus på första touchen och tekniken men vi kommer också lägga mycket fokus på tempoväxlingar. Vi har i vår analys av internationell fotboll genom vår Head of Training, Anders Svensson – kommit fram till att många av en spelare aktioner görs i samma hastighet. Detta har ingenting att göra med spelarens fysiska egenskaper utan mer om att ändra sitt tankesätt. Att våga dra ner på tempot i vissa situationer för att sedan växla upp och gå förbi för att vinna ett par viktiga meter.

Självklart kommer vi även köra många roliga utmaningar och teknikfyllda pass med världens bästa träningspartner och bollmaskin, TOCA Touch Trainer samt våra nya grymma sensormål.

  • Påsklovscamp 11 – 15 April
  • Summercamp 13 – 17 Juni
  • Summercamp 20 – 23 Juni
  • Summercamp 1 – 5 Augusti
  • Summercamp 8 – 12 Augusti
  • Höstlovscamp 31 Oktober – 4 November
  • Jullovscamp 26 – 30 December
  • Jullovscamp 2 – 6 Januari 2023

Dessa camper arrangeras under hela veckor med undantag för röda dagar, och man kan vara med 5 (4) dagar, 2 dagar eller 3 dagar.
Väljer du alternativet med 3 eller 2 dagar startar campen alltid på måndagen.
Camptid måndag – fredag mellan 09:00 – 15:00 men vi håller öppet för avlämning och hämtning mellan 08:00 – 16:00 och vi står för lagad lunch varje dag samt frukt.

Campets höjdpunkter

Åldersanpassat

Dessa camp riktar sig till alla barn och ungdomar födda senast 2015. Vi delar upp deltagarna utifrån ålder i olika grupper under den vecka man är med oss. Dock har vi bara 50 platser tillgängliga så anmäl er före det blir fullt.

Lunchdags

Vi kommer tillhandahålla vällagad och balanserad mat samtliga dagar som lunch där vi inkluderar bröd och dryck. Vi ser även till så våra deltagare får i sig ett mellanmål i form av frukt som vi serverar.

Pris

Pris 2800kr inklusive moms för alla fem dagarna. Vill man vara med 3 dagar kostar det 2100kr och om man vill vara med 2 dagar kostar det 1400kr inklusive moms. Då ingår alla aktiviteter som vi kommer arrangera och självklart hålls campet av våra utbildade och omhändertagande instruktörer som vanligtvis jobbar på vårt center