Skills Academy och Vekito Training anordnar Sommarcamp

Skills anordnar årets sommarcamp tillsammans med Vekito Training!

Skills anordnar årets sommarcamp tillsammans med Vekito Training!

På våra grymma camp kommer vi lägga fokus på första touch, spelförståelse och rörelsemönster.
Vi anordnar våra camps med olika teman, det kan vara första touch, spelförståelse och teknik i världsklass och vi skapar alltid en röd tråd genom all träning under hela campet.

Sommarcamp

I sommar håller vi camp tillsammans med Vekito Training som är specialister på fysisk träning och liv i rörelse, där vi tillsammans arrangerar ett sommarläger där deltagarna är med oss hela veckan från morgon till eftermiddag. Årets camp riktar sig till barn födda senast 2014 och som älskar att spela fotboll, sporta över lag och röra på sig med inriktning på fysisk aktivitet.
Vi kommer även ha massa roligt då vi bokat fotbollsgolf på banan borta vid Hellasgården och vi kommer även anordna en rolig tävling med ett FIFA 2022 som första pris.
Våra camps har ur ett fotbollsperspektiv alltid olika teman, det kan vara första touch, spelförståelse och teknik i världsklass och vi skapar alltid en röd tråd genom all träning under hela campet. Under detta camp kommer vi vara både inomhus och utomhus där vi kommer varva fysisk aktivitet, spel, sport, fotboll med TOCA som koncept osv osv.

Årets camp arrangeras under veckorna 24, 25 och 32 och man kan vara med under vilken vecka man vill och man kan vara med under fler veckor om man vill det.
Camptid måndag – fredag mellan 09:00 – 15:00 men vi håller öppet för avlämning och hämtning mellan 08:00 – 16:00 och vi står för lagad lunch varje dag samt mellanmål.
Vecka 25 är det midsommar så då kör vi bara måndag till torsdag samma tider och det campet kostar lite mindre.

Campets höjdpunkter

Åldersanpassat

Detta camp riktar sig till alla barn och ungdomar födda senast 2014. Vi delar upp deltagarna utifrån ålder i olika grupper under den vecka man är med oss.

Lunchdags

Vi kommer tillhandahålla vällagad och balanserad mat samtliga dagar som lunch där vi inkluderar bröd och dryck. Vi ser även till så våra deltagare får i sig ett mellanmål som vi serverar.

Pris

Pris 2195kr inklusive moms per vecka. Då ingår alla aktiviteter som vi kommer arrangera och självklart hålls campet av våra utbildade och omhändertagande instruktörer som vanligtvis jobbar på vårt center Vecka 25 är det midsommar så då kör vi bara måndag till och med torsdag och det campet kostar 1750kr ink moms.

Boka Camp

Efter att du skickat din anmälan så återkommer vi med bekräftelse så fort som möjligt via din mail.
    Vilken klubb har du medlemskap i?

    Vilket camp anmäler du dig till?

    Godkänner ni att deltagarna i denna träning fotograferas vid deltagande i Skills Academy verksamhet och att bilderna sparas digitalt och kan komma att publiceras på Skills Academys webbplats www.skillsacademy.se eller användas i annat informationsmaterial som rör Skills Academy..

    JaNej
    Meddelande