Skills Academy anordnar påsklovscamps

Skills Påsklovscamp

Skills Påsklovscamp

Skills camps riktar sig vanligtvis till fotbollsspelare i åldrarna 9 -14 år. På våra grymma camp kommer vi lägga fokus på första touch, spelförståelse och rörelsemönster.
Vi anordnar våra camps med olika teman, det kan vara första touch, spelförståelse och teknik i världsklass och vi skapar alltid en röd tråd genom all träning under hela campet.

Påsklovscamp

Nu i påsk kör vi ett påsklovscamp på vårt center i Sickla i Stockholm
Vi riktar oss denna gång till spelare i åldrarna 9 – 12 år och erbjuder 2 dagars camp med fokus på första touch och man kan välja om man vill närvara på förmiddag eller eftermiddag.
Under de två dagarna utbildar vi dig under totalt 8 timmar (med 30 minuters rast för mat om dagen) i hur du ska förbereda dig för att skapa mer tid för dig själv i de tre skeden som vi kallar pre contact, contact och post contact med bollen. Vi garanterar dig flera tusen bolltouch och utbildning för att på bästa sätt ta dig till nästa nivå som fotbollspelare

Campets höjdpunkter

Åldersanpassat

Våra camps riktar sig vanligtvis till fotbollsspelare i åldrarna 9 -14 år. Men vi delar upp deltagarna utifrån ålder så de spelar olika dagar.

Lunchdags

Pga rådande omständigheter i samhället ingår inte lunch i detta camp utan vi ber er ta med en egen matsäck. Vi ser till så det finns frukt till alla deltagare som komplement under campet

Pris

Pris 1190 kr per person inklusive moms, då ingår nästan 8 timmar träning med TOCA som koncept tillsammans med våra duktiga och utbildade instruktörer.

Boka Camp

Tack för din anmälan, bekräftelse skickas inom några dagar
    Vilken klubb har du medlemskap i?

    Vilket camp anmäler du dig till?

    Godkänner ni att deltagarna i denna träning fotograferas vid deltagande i Skills Academy verksamhet och att bilderna sparas digitalt och kan komma att publiceras på Skills Academys webbplats www.skillsacademy.se eller användas i annat informationsmaterial som rör Skills Academy..

    JaNej
    Meddelande